2017-03-25

2017.03.25.

Örömmel tájékoztatjuk az érdekl?d?ket, hogy a tegnapi napon sikeresen lezártuk az ÉAOP-5.1.3.-2008-0001 sz. pályázat keretében létrehozott Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó TANM?HELY 5 éves fenntartási periódusát.

Már csak a zárójelentés elkészítése van hátra.

 

2016-09-14

2016.09.14.

Örömmel tájékoztatjuk az érdekl?d?ket, hogy az ÉAOP-5.1.3.-2008-0001 sz. pályázat keretében létrehozott Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó TANM?HELY ismét új évfolyamot fogadott a tanm?helyben szakmai gyakorlatra.

2016. szeptemberi kezdéssel 26 szakmunkástanuló kezdte meg a zöldség-gyümölcsfeldolgozás gyakorlati ismereteinek elsajátítását tanm?helyünkben. 

 

2016-08-31
2016. 08.31.
ÉAOP-5.1.3. – képzési eredményeink
Örömmel tájékoztatjuk az érdekl?d?ket, hogy az ÉAOP-5.1.3.-2008-0001 sz. pályázat keretében létrehozott Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó TANM?HELY ismét eredményes évet zárt. 
2015. szeptemberi kezdéssel 23 szakmunkástanuló kezdte meg a zöldség-gyümölcsfeldolgozás gyakorlati ismereteinek elsajátítását tanm?helyünkben, akik közül 20 f? eredményesen befejezte az 1. évet.
 

 

2016-05-10
2016.05.10.
Ismét közzétesszük a szokásos éves felhívásainkat. 
Közülük 
- a magánszemélyeknek szóló, ingyenes zöldség-gyümölcs feldolgozást kínáló felhívást a LETÖLTÉSEK MENÜBEN az ÉRDEKL?D?K alatt tekinthetik meg,
- a vállalkozásoknak szóló, ingyenes termékfejlesztési szolgáltatást kínáló felhívást I LETÖLTÉSEK MENÜBEN az ÉRDEKL?D?K alatt tekinthetik meg,
- a különböz? élelmiszeripari képzési kínálatainkat LETÖLTÉSEK MENÜBEN az ÉRDEKL?D?K tekinthetik meg.
 
2015-05-16

Ismét közzétesszük a szokásos éves felhívásainkat.

Közülük

-          a magánszemélyeknek szóló, ingyenes zöldség-gyümölcs feldolgozást kínáló felhívást ITT tekinthetik meg,

-          a vállalkozásoknak szóló, ingyenes termékfejlesztési szolgáltatást kínáló felhívást ITT tekinthetik meg,

-          a különböz? élelmiszeripari képzési kínálatainkat ITT tekinthetik meg.

2014-08-10

ÉAOP-5.1.3. – képzési eredményeink

Örömmel tájékoztatjuk az érdekl?d?ket, hogy az ÉAOP-5.1.3.-2008-0001 sz. pályázat keretében létrehozott Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó TANM?HELY ismét eredményes évet zárt.

2013. szeptemberi kezdéssel 24 szakmunkástanuló kezdte meg a zöldség-gyümölcsfeldolgozás gyakorlati ismereteinek elsajátítását tanm?helyünkben, akik közül 20 f? eredményesen befejezte az 1. évet.

2014-05-20

ÉAOP-5.1.3. - felhívások

Ismét közzétesszük a szokásos éves felhívásainkat.

Közülük

-          a magánszemélyeknek szóló, ingyenes zöldség-gyümölcs feldolgozást kínáló felhívást ITT tekinthetik meg,

-          a vállalkozásoknak szóló, ingyenes termékfejlesztési szolgáltatást kínáló felhívást ITT tekinthetik meg,

-          a különböz? élelmiszeripari képzési kínálatainkat ITT tekinthetik meg.

2014-05-20

ÉAOP-5.1.3. – a projekt eredményeinek fenntartása

2013-ban az alábbi tevékenységek megvalósításával járultunk hozzá a projekt eredményeinek fenntartásához:

-          a magánszemélyeknek szóló éves nyersanyag-feldolgozási kampány felhívásunkra öten jelentkeztek, de végülis négyen vették igénybe az ingyenes szolgáltatást,

-          az alábbi rövid képzések valósultak meg:

2014.08.15

ÉAOP-1.1.2.                                                               2014.08.15.

 

PÁLYÁZATOK VÁLLALKOZÁSOKNAK

 

Hamarosan megjelennek az új uniós tervezési id?szak pályázatai!

Értesüljön Ön is ezekr?l az alábbi célcsoportoknak szóló hírleveleink által:

-          Pályázati hírlevél vállalkozásoknak, vállalkozóknak

-          Pályázati hírlevél intézményeknek, önkormányzatoknak.

A pályázati hírleveleket az alábbi honlapcímen lehet megrendelni:

http://palyazatmenedzser.hu/vallalkozasi-hirlevel-feliratkozas/

2014.08.10

ÉAOP-1.1.2.                                                               2014.08.10.

 

Tisztelt Klasztertagok!

 

Ideje, hogy ismét taggy?lést tartsunk! Azt 2014. szeptember 27-ére, szombatra de. 10 órára összehívom.

Helyszín: 4400 Nyíregyháza, Rigó u. 12. (a klasztermenedzsment szervezet székhelye)

Megtárgyalandó témák:

1.A „Kóstolja meg Magyarországot!” c. rendezvény értékelése, a következtetés levonása.

2.Az ?szi és téli közös programok megtárgyalása (a mi javaslatunk, a tagság javaslatai), és döntés a meghirdetetnd? programokról.

3.A klasztermenedzsment vizsgáló laboratóriumának ajánlatai.

4.A tagság toábbi javaslatai, kérdései.

A résztvev?ket kávéval és pogácsával várjuk, és délben szendvicsebéddel, gyümölcslével és desszerttel kínáljuk meg.

Megtisztel? részvételére vagy a cégvezetésnek a munkatása(i) általi képviseletére feltétlenül számítunk.

 

Nádasdi Józsefné klasztermenedzser, sk.

2014.06.12

ÉAOP-1.1.2.                                                               2014.06.12.

 

Tisztelt Klasztertagok!

 

A Sóstói Múzeumfaluban 2014. szeptember 13-án szombaton kerül megrendezésre a „KÓSTOLJA MEG MAGYARORSZÁGOT! c. rendezvény, melyr?l többet Az alábbi honlapon lehet megtudni: http://www.programturizmus.hu/tdestination-kostolja-meg-magyarorszagot-gasztronomiai-fesztival-sostofurdo.html.

Klaszterünk közös termékbemutatóval és kóstoltatással kíván újra bemutatkozni ezen a rendezvényen, melyre minden tagot szeretettel hívunk.

Kérjük, a részvételi szándékot 2014. szeptember 1-ig szíveskedjenek jelezni a honlapunkon  (www.minosegmenedzsment.hu ) található AJÁNLATKÉRÉSEK, JELENTKEZÉSEK menüben található JELENTKEZÉS kitöltésével és az alábbi e-mail címre történ? beküldésével: nadasdine@minosegmenedzsment.hu info@minosegmenedzsment.hu vagy postacímünkre történ? visszaküldésével.

 

Nádasdi Józsefné2014.04.30

ÉAOP-5.1.3.                                                               2014.04.30.

 

ÉLELMISZERINNOVÁCIÓS, ÉLELMISZERFELDOLGOZÓ ÉS KÉPZÉSI KAMPÁNY MEGHIRDETÉSE

 

Termékinnovációs kampány

Minden élelmiszert gyártó vagy gyártani tervez? vállalkozásnak ingyenes „élelmiszerinnovációs kampányt” szervezünk.

A 2 hetes „élelmiszerinnovációs kampány” során a vállalkozásnak rendelkezésre bocsátjuk a tanm?helyet és a tanlabort termékfejlesztési ötletének kipróbálásához. Ez alkalommal - az ötlet jellegét?l függ? – segítséget is nyújtunk.

A termékinnovációs ötletek kipróbálásához az anyagot az ötletgazda maga biztosítja, mi ingyenesen adjuk a helyet, és a személyzet szakértelmét. Amennyiben a mienken túlmen? speciális szakértelemre lenne szükség, úgy azt ötletgazda költségére – küls? szakért?i hálózatunkból, vagy azon kívülr?l – szintén biztosítani tudjuk.

 

Élelmiszerfeldolgozó kampány

A zöldség-/gyümölcsfeldolgozási szezonban 2 hetes ingyenes „élelmiszerfeldolgozó kampányt” szervezünk – els?sorban - a nálunk végzett szakmunkásoknak, hogy a fölöslegben megtermelt nyersanyagaikat kereskedelmi mennyiség?, eladható termékekké dolgozhassák fel. Ehhez rendelkezésre bocsátjuk azon tanm?helyi gépeinket, berendezéseinket, szakértelmünket, melyek számukra – legalábbis kezdetben - nem állnak rendelkezésre.

Önköltséges „élelmiszerfeldolgozó kampányt” szervezünk Nyírtelek és környéke lakosságának, hogy a fölöslegben megtermelt nyersanyagaikat a családi szükségleteket szolgáló termékekké dolgozhassák fel. Ehhez rendelkezésre bocsátjuk azon tanm?helyi gépeinket, berendezéseinket, szakértelmünket, melyek számukra nem állnak rendelkezésre.

 

Képzési kampány

OKJ-s képzési kínálatunk az alábbi:

A jelenlegi projekt keretében kínált OKJ-s képzések

335410601002101 Gyümölcsfeldolgozó

335410601003101 Konzervgyártó

335410601002104 Savanyító

335410101003101 Cukorkagyártó

335410101003102 Csokoládétermék-gyártó

335410101003104 Keksz- és ostyagyártó

335410701003101 Friss/tartós tejtermék gyártó

335410701003102 Sajtkészít?

További képzési kínálataink

335410601002105 Zöldségfeldolgozó

335410501002102 Mézeskalács-készít?

335410501002104 Száraztésztagyártó

315410101003102 Szárazáru készít?

335410201003102 Gyümölcspálinka-gyártó

335410201003104 Sörgyártó

335410201003105 Szikvízgyártó

335410201003106 Üdít?ital- és ásványvízgyártó

316210510112101 Méhészeti munkás

Érettségizetteknek szóló továbbképzés kínálatunk

545410100105405 Élelmiszer-higiénikus

 

Más képzési ajánlataink a projekt fenntartása alatt

Végzett hallgatóink, háziasszonyok és minden érdekl?d? részére „LEKVÁR, IVÓLÉ, BEF?TT, SAVANYÚSÁG. HOGYAN KÉSZÍTSEM?” címmel képzési kampányt szervezünk.

 

JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK

A MEGHIRDETETT KAMPÁNYAINKRA A JELENTKEZÉS FOLYAMATOS. Azokat a célszer?ség szerint csoportosítva tartjuk meg.

Érdekl?dni lehet az elérhet?ségeink bármelyikén.

Jelentkezni lehet: az AJÁNLATKÉRÉS, JELENTKEZÉS menüben található JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével és beküldésével.