ÉLELMISZERINNOVÁCIÓS AJÁNLATAINK

TRUEFOOD ÉLELMISZEREK

A mai világban, ahol az emberiségnek egyre nagyobb hányada szenved allergiától és/vagy emésztõszervi megbetegedéstõl, igen nagy jelentõséggel bír a valódi, igazi élelmiszerek kutatása és fejlesztése.

Egyre több adalékanyagról derül ki ugyanis annak allergizáló volta., nehéz emészthetõsége,ill. egyéb ártalmas hatásai, stb. ezért jó volna visszatérni a nagyanyáink, anyáink receptúráihoz, amikor még mindennek természetes íze és megjelenése volt, azaz nem használtak mesterséges aromákat, ízesítõanyagokat, színezékeket, stb.

Csakhogy a ma embere kedveli a kék fagyit, a málnapiros vegyes gyümölcsízt, a sárga színû Fantát, stb., és míg káros hatásokat nem észlel magán, addig korlátozás nélkül fogyasztja õket.A Minõség és Menedzsment Nonprofit Kft. – missziójának megfelelően – ezért tűzte ki azt a célt, hogy egészséges, valódi, adalékanyagmentes élelmiszereket fejleszt ki, ráadásul úgy, hogy ugyanazt az élvezeti értéket nyújtsa a fogyasztónak, melyet a mesterséges anyagokkal "teletömött" élelmiszereknél megszokott.